Winkelwagen

(0) artikelen

Sinds 1936
GIO Meubelen BV
Van Deventerstraat 48-50
3113 AL Schiedam
010 - 273 39 50
KVK: 23077422 
BTW: NL803537554B01 

 

Ahrend Bureaustoel

De Ahrend bureaustoelen zijn stoelen die eigenlijk geen introductie nodig hebben. Het zijn bureaustoelen met een eigen gezicht. Hiernaast zijn ze ijzersterk, erg gebruiksvriendelijk en beschikken ze over diverse instelmogelijkheden.
 

Comfort en kwaliteit

Wij bekleden onze Ahrend bureaustoelen zelf met een hoge kwaliteit stof van Duitse makelij. Met een slijtageweerstand van 100.000 Martindale is de stof van bewezen kwaliteit en gegarandeerd slijtage bestandig! De Ahrend bureaustoelen beschikken over genoeg functies om goed en verantwoord te zitten. Niet alleen de functies zijn om over naar huis te schrijven maar ook de gebruiksvriendelijkheid zorgt ervoor dat u een zeer professionele bureaustoel in huis haalt en makkelijk te gebruiken is voor iedereen!
 

De Ahrend bureaustoel gebruikt of nieuw?

Nadat wij de stoelen onder handen hebben genomen en hebben gereviseerd zijn de Ahrend bureaustoelen bijna niet meer van nieuw te onderscheiden. Wij staan zo achter deze stoelen dat wij dan ook graag een jaar garantie geven op het mechaniek van de bureaustoelen. Naast de aantrekkelijke prijs ten opzichte van de nieuwprijs is het ook een stukje maatschappelijk verantwoord ondernemen.

 


Copyright © 2018 Gio Meubelen BV | Webontwikkeling door Buro210 | Linkpartners | Bureaustoel kopen