Winkelwagen

(0) artikelen

Sinds 1936
GIO Meubelen BV
Van Deventerstraat 48-50
3113 AL Schiedam
010 - 273 39 50
KVK: 23077422 
BTW: NL803537554B01 

 

Bureaustoel kopen

Bureaustoelen van GIO meubelen staan garant voor kwaliteit en professionaliteit . Zo kunt u bij GIO meubelen terecht voor gebruikte kantoormeubelen waaronder bureaustoelen en bureaus, maar ook voor nieuwe kantoormeubelen, losse onderdelen en het repareren van bureaustoelen bent u bij ons altijd aan het goede adres.


Een merk bureaustoel kopen

U bent op zoek naar een bureaustoel maar niet die Leenbakker kwaliteit, dan is GIO meubelen uw ideale partner. De bureaustoelen die wij verkopen staan garant voor goede kwaliteit en perfecte ergonomie. Een goede zithouding is namelijk ontzettend belangrijk aangezien u er veel tijd op zult doorbrengen.
GIO Meubelen verkoopt onder andere stoelen van Ahrend, HAG, Klober maar ook van eigen merk, GIO. De Ahrend bureaustoel is een van de beste bureaustoelen die er gemaakt is de laatste jaren. Daarom is het dan ook de meest verkochte bureaustoel van Nederland. Deze stoel is van dusdanige kwaliteit dat de stoel altijd aan uw wensen zult voldoen. Naast deze stoelen verkopen wij uiteraard ook andere soorten en maten stoelen waarbij een goede houding en ergonomie centraal staan.


Garantie en service van Gio Meubelen

Op bijna alle producten die wij verkopen geven wij uiteraard garantie. Uw tevredenheid is voor ons het belangrijkst dus goede service verlenen is voor ons prioriteit. Hiernaast repareren wij ook bureaustoelen. Mocht uw bureaustoel niet meer goed werken of andere defecten vertonen kunnen wij vrijwel alles repararen. Wij merken vaak dat bureaustoelen of andere kantoormeubelen te snel worden afgeschreven. Naast dat dit zonde is van de kantoormeubelen brengt reparatie als alternatief natuurlijk ook een stukje kostenbesparing met zich mee. Tevens verkopen wij ook gebruikte kantoormeubelen. Volledig nagekeken en gecontroleerd wat resulteert in gebruikte bureaustoel die bijna niet van een nieuwe is te onderscheiden.


Kortom een bureaustoel kopen doet u bij GIO Meubelen!


Copyright © 2019 Gio Meubelen BV | Webontwikkeling door Buro210 | Linkpartners | Bureaustoel kopen